Site-urile de vânzare se numesc de obicei landing page, al căror scop este acela de a vinde un produs sau serviciu fiecărui vizitator al paginii. Acesta este un instrument pur comercial care se vinde cu o întârziere minimă.

Crearea unui site de vanzare servește pentru a atrage rapid atenția asupra unui produs, a convinge un potențial client de utilitatea acestuia și de o anumită exclusivitate pe fundalul unor oferte similare. O persoană, după ce a răsfoit secțiunile unei pagini, începe să-și arate interesul față de produs, chiar dacă inițial nu avea cu adevărat nevoie de el. El percepe argumentele, îndoielile sunt prelucrate, precauția sau chiar anxietatea care însoțește situațiile de despărțire de banii câștigați se risipește, există un sentiment de anticipare a satisfacției de la rezultatele tranzacției, iar persoana cumpără/se abonează/comandă, etc.

Dezvoltarea site-urilor de vanzare oferă o resursă web care aduce beneficii comerciale proprietarului său prin vânzarea de bunuri, servicii, umplerea bazei de date cu informații despre clienți sau în orice alt mod. O pagină de destinație este strâns asociată cu site-urile de vânzare - al cărei scop este să intereseze rapid și să aducă cu încredere clientul la încheierea unei cumpărături.

Concluzia este că dezvoltarea paginilor de vanzare nu se asociază cu magazine și nu sunt destinate achizițiilor întârziate. Având o publicitate contextuală, se colectează trafic de la publicul țintă, care teoretic este interesat de esența ofertei. Scopul unei pagini de destinație este de a vinde către cât mai mulți oameni. Procentul de oferte față de traficul total se numește conversie.

Pentru a depune cu succes o ofertă, trebuie să fiți și un mic psiholog, să înțelegi publicul Dvs. De ce ar trebui să se facă această cumpărătură? Ce este important pentru acești oameni, ce argumente alungă temerile, ce aspecte ale produsului atrag? Cu cât reprezentați mai exact portretul acestor oameni, cu atât oferta va fi mai eficientă.

Pentru aceste etape importante vă stă la dispoziție agenția noastră. Mereu plini de idei și tehnici superbe pentru implementare!

Seo copywriting și Link Building joacă un rol important, împreună cu crearea unui site de vânzare.

Optimizarea motorului de căutare

Am dezvoltat o strategie de promovare folosind o abordare fundamental nouă. Aceasta este SSO-optimizarea întregului spațiu de căutare. Site-ul dvs. va fi ușor de găsit oriunde vor apărea clienții: în rezultatele căutării, agregatorii de produse, serviciile proprii Yandex și pe alte site-uri

COMANDAȚI O CONSULTARE

Specialiștii companiei noastre vor efectua un scurt audit și vă vor ajuta să comandați promovarea site-ului dvs. web.

Trimiteți o cerere

Avantajele

Comandarea unui serviciu suplimentar


Dacă doriți să utilizați serviciul de creare a rețelei PBN, completați aplicația de mai jos și vă vom contacta cu siguranță.

Completați formularul de comandă
Trimite