Promovarea aplicațiilor mobile

 Așadar, dacă stai pe gânduri că utilizatorii vor accesa cu rapiditate aplicația ta, gândește-te mai bine. Concurența este acerbă. De aceea, vă recomandăm să aveți o strategie de achiziție a utilizatorilor aplicației înainte de lansare și să o tratați la fel ca orice lansare de produs tradițională.

Dacă nu ai, nu-ți fie frică. Suntem în promovarea aplicațiilor mobile suficient de mult pentru a ști ce funcționează când vine vorba de promovarea aplicației. Oferim servicii de promovare a aplicațiilor mobile într-o varietate de moduri, pe care le puteți găsi mai jos:
    1. Creșteți instalările organice cu optimizarea App Store
Instalările organice de aplicații sunt principala forță motrice atunci când vine vorba de promovarea aplicației tale mobile și de creșterea afacerii cu aplicații. Principala modalitate de a atrage organic utilizatorii este prin optimizarea App Store. Optimizarea App Store este procesul de creștere a vizibilității unei aplicații și de creștere a conversiilor în magazinele de aplicații. Se bazează pe factori precum strategia de cuvinte cheie, clasarea în magazinul de aplicații, imaginile atractive din listarea magazinului de aplicații și evaluările și recenziile ridicate.
    2. Obținem mai mulți utilizatori prin publicitate în App Store.
Pentru a promova aplicațiile mobile și a crește rapid, aliniem optimizarea magazinului de aplicații cu anunțurile din magazinul dvs. de aplicații. Cele două canale principale de publicitate din magazinele de aplicații sunt Apple Search Ads și Google App Campaign. În ambele cazuri, putem derula campanii de instalare a aplicațiilor și putem determina mai mulți utilizatori să vă descarce aplicația.
    3. Creșteți gradul de cunoaștere a mărcii aplicației cu reclame pe rețelele sociale
Nicio campanie de publicitate nu este completă fără un avantaj în rețelele sociale. Deși rețelele sociale nu sunt potrivite pentru niciun tip de aplicații, pentru mulți sunt un instrument puternic. Vă putem promova aplicația mobilă pe rețelele sociale în două moduri: organic și cu plată.
Organic, creăm o pagină socială dedicată pentru brandul dvs. de aplicație și vă puteți extinde publicul prezentând un brand solid, cu conținut consistent și captivant.
Canale precum Facebook, Instagram, Snapchat și TikTok oferă campanii de instalare a aplicațiilor. Când spectatorii fac clic pe un CTA, aceștia vor fi redirecționați către pagina magazinului dvs. de aplicații. Asigurați-vă că se încarcă eficient creând o listă atractivă în magazinul de aplicații cu Optimizarea App Store. Pe lângă promovarea aplicațiilor mobile, oferim servicii precum servicii de optimizare a site-urilor web și crearea de site-uri de grilă PBN.

Optimizare motor de căutare

Am dezvoltat o strategie de promovare folosind o abordare fundamental nouă. Acesta este SSO - optimizarea întregului spațiu de căutare. Site-ul dvs. va fi ușor de găsit oriunde apar clienții: în rezultatele căutării, agregatoare de produse, propriile servicii Yandex și alte site-uri

COMANDA O CONSULTARE

Specialistii companiei noastre vor efectua un scurt audit si va vor ajuta sa comandati promovarea site-ului dumneavoastra.

Trimiteți o cerere

Avantajele

1
Securitate

Unul dintre avantajele software-ului specializat este că securitatea poate fi încorporată în program pentru a se potrivi cerințelor companiei dumneavoastră.

1
2
Flexibilitate

Software-ul personalizat poate conține pur și simplu scalabilitate. Acest lucru asigură că software-ul va ține pasul cu cerințele în schimbare ale organizației dumneavoastră.

2
3
Randamentul investițiilor

Dezvoltarea de software personalizat poate părea o alternativă costisitoare la prima vedere, deoarece dezvoltarea de software costă o mulțime de bani, dar pe termen lung, poate aduce foarte mult profit.

3

Comanda de servicii suplimentare


Dacă doriți să utilizați serviciul de promovare a aplicației mobile, completați aplicația de mai jos și vă vom contacta.

Completați formularul de comandă
Trimite