Crearea site-urilor PBN

În traducerea din engleză în rusă, sensul cuvântului PBN înseamnă REȚEA DE BLOG PRIVAT. Denumirea acestui cuvânt în mediul rus este termenul „Site-satelit”. Mai simplu spus, o grilă PBN de calitate este invizibilă pentru motoarele de căutare, ceea ce contribuie la promovarea eficientă a proiectului pentru o lungă perioadă de timp. Creșterea masei de link-uri a unui site vă permite să aduceți site-ul în top și să creați concurență.

Care sunt beneficiile creării unei rețele PBN?

1. Funcționarea corectă a PBN vă permite să controlați profilul de link al propriului site și veți ști că nimeni nu va șterge linkul sau demola site-ul.
2. Folosirea diferitelor modalități de promovare a proiectului și de aplicare a ideilor noi.
3. Posibilitate de control complet asupra procesului de promovare a motorului de căutare SEO. Indiferent de oră, oricând poți schimba ceva, umple site-ul cu conținut sau masă de link-uri.
4. Crearea sateliților ajută la creșterea nivelului de trafic și atragerea vizitatorilor pe site.
5. În cazul inovațiilor în motorul de căutare, proiectul dumneavoastră va supraviețui în siguranță acestor schimbări fără consecințe negative și pierderi financiare.

Baza PBN este domeniul, care inițial poate transmite o masă bună de link-uri a site-ului. De obicei, există un serviciu specializat care găzduiește domenii drop. Cel mai bine este să apelați la un serviciu plătit, deoarece va fi fiabil și eficient. La fel de importantă este analiza masei de legături a domeniului găsit. Este important să verificați singur arhiva web și spam-ul domeniului. Dar poți face bine? Odată cu crearea grilei PNB, seo copywriting și Seo audit joacă un rol important.

Optimizare motor de căutare


Am dezvoltat o strategie de promovare folosind o abordare fundamental nouă. Acesta este SSO - optimizarea întregului spațiu de căutare. Site-ul dvs. va fi ușor de găsit oriunde apar clienții: în rezultatele căutării, agregatoare de produse, propriile servicii Yandex și alte site-uri

COMANDA O CONSULTARE


Specialistii companiei noastre vor efectua un scurt audit si va vor ajuta sa comandati promovarea site-ului dumneavoastra.

Trimiteți o cerere

Avantajele

1
Profesionalism

După ce au comandat o grilă pentru site, specialiștii de profil larg vor fi angajați în crearea acesteia după ce au ascultat direct toate detaliile și dorințele clientului. Profesioniștii din domeniul lor își desfășoară activitatea în mod responsabil și sunt responsabili pentru fiecare etapă a proiectului.

1
2
Abordare individuală de lucru

Ne remarcăm din mediul altor companii datorită cooperării transparente. O abordare individuală a muncii ne permite să dezvoltăm un plan și o strategie excepționale de promovare a proiectelor, ceea ce reprezintă un avantaj pentru clienți.

2
3
Raportarea tuturor lucrărilor

În cursul lucrărilor, este important pentru noi ca clientul să fie informat despre fiecare etapă a lucrării efectuate. Managerul de proiect vă va ține la curent cu toate procesele de lucru.

3

Comanda de servicii suplimentare

Dacă doriți să utilizați serviciul pentru crearea unei grile PBN, completați aplicația de mai jos și vă vom contacta.

Completați formularul de comandă
Trimite