Audit SEO site

Auditul SEO este unul dintre cele mai importante lucruri pentru proprietarii din toate domeniile de activitate care afectează chiar și ușor Internetul. Auditul SEO este important nu numai în magazinele online mici sau site-urile corporative. De asemenea, este extrem de necesar pentru afacerile mari din zone caracterizate de niveluri medii sau ridicate de concurență.

Un număr mare de erori diferite pot afecta poziția unui site web. Pozițiile sunt afectate negativ de conținut neunic, factori comportamentali instabili și un număr excesiv de interogări cheie. În toate aceste cazuri, problema trebuie identificată și corectată, altfel nu se pot aștepta rezultate bune. Un audit se poate face independent folosind serviciile oferite pe internet. Dar va fi extrem de dificil, aproape imposibil pentru o persoană fără experiență să înțeleagă toate nuanțele tehnice, așa că este mai bine să comanzi un audit și o depanare ulterioară într-un studio web. În acest caz, puteți economisi timp, puteți obține o garanție de calitate și puteți elimina toate grupurile de erori. Dupa auditul site-ului se mai realizeaza inca 2 procese - optimizarea interna a site-ului si crearea unei grile PBN.

Optimizare motor de căutare

Am dezvoltat o strategie de promovare folosind o abordare fundamental nouă. Acesta este SSO - optimizarea întregului spațiu de căutare. Site-ul dvs. va fi ușor de găsit oriunde apar clienții: în rezultatele căutării, agregatoare de produse, propriile servicii Yandex și alte site-uri

COMANDA O CONSULTARE

Specialistii companiei noastre vor efectua un scurt audit si va vor ajuta sa comandati promovarea site-ului dumneavoastra.

Trimiteți o cerere

Avantajele

1
Găsim punctele slabe ale site-ului și punctele de creștere

Acest lucru este necesar pentru a aloca corect timpul și bugetul și pentru a profita la maximum de ele. Uneori, chiar și mici modificări pe site pot duce la rezultate bune și destul de rapide.

1
2
Găsim și remediam erori pe site.

Dacă site-ul este utilizat în mod constant, atunci erorile sunt inevitabile. O mică actualizare, ajustări de către un programator web, poate și va duce inevitabil la erori. Obranuruzhivat care, și reușește cu ajutorul SEO-Audit.

2
3
Răspunsul la modificările algoritmilor

Motoarele de căutare Google sau Yandex schimbă adesea algoritmii de clasare prin modificarea rezultatelor căutării. Trebuie să monitorizați cu atenție astfel de momente și să schimbați constant site-ul pentru a se potrivi cu algoritmii pe care motoarele de căutare îi introduc pentru a salva și a crește traficul.

3

Comanda de servicii suplimentare

Dacă doriți să utilizați serviciul de audit seo pentru site-ul dvs., completați aplicația de mai jos și vă vom contacta.

 

Completați formularul de comandă
Trimite